Articole & Noutati

23 Jul

Asigura-te ca nimic nu iti intrerupe vacanta, alege asigurarea de calatorie potrivita

Planificarea unei vacanțe este de cele mai multe ori, un proces de durata. O cazare cat mai aproape de standardele tale, planificarea traseului cu obiective turistice, dar si un drum cat mai scurt si sigur, fac parte din planul tau de calatorie. Pentru o vacanta fara griji, nu uita de asigurarea de calatorie.

 

De ce sa optezi pentru o asigurare de calatorie

Pentru ca si in vacanta, ca si in viata de zi cu zi, exista numeroase evenimente neprevazute care iti pot incurca planurile. Vestea buna este ca, desi aceste evenimente iti pot strica vacanta, cu o asigurare de calatorie buna vei depasi mai usor situatiile neplacute.

Cand plecam in vacante, sunt intr-o stare mentala diferita de cea din viata de zi cu zi, suntem mai relaxati, mai dispusi sa incercam experiente noi, preparate noi, sa folosim diferite mijloace de transport si de multe ori, pare ca nimic rau nu ni se poate intampla. In realitate, in vacante suntem mai expusi la riscuri decat in mod obisnuit, atunci cand suntem intr-un mediu familiar.

 

Cum poti scapa de griji in vacanta

Cele mai populare tipuri de asigurari pentru calatorii sunt asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate si asigurarea storno (care se poate incheia doar in ziua in care a fost achizitionat pachetul de servicii turistice). Te incurajam sa apelezi la consultanta de specialitate din partea unui broker de asigurari pentru a obtine asigurarea de calatorie potrivita pentru tine, adaptata nevoilor si specificului vacantei tale.

Desigur, poti incheia o polita de asigurare de calatorie direct in multe locatii, insa nu vei beneficia astfel de asistenta dedicata in caz de dauna si in plus nu vei avea acces intr-un singur loc la multiple oferte de asigurare.

Asigurarea de calatorie potrivita pentru tine

Calatoriile devin mai placute cand te simti in siguranta, de aceea pentru a te proteja pe durata calatoriei tale, Verasig Broker de Asigurari te ajuta sa identifici asigurarea medicala potrivita pentru tine si calatoria pe care o vei face.

Vei obtine rapid cea mai buna oferta din intreaga piata de asigurari, deoarece colaboram indeaproape cu cele mai importante societati de asigurare. Castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea politei de asigurare. Mai mult, iti oferim asistenta completa in caz de dauna astfel incat sa iti poti continua vacanta in cel mai bun mod.