Articole & Noutati

14 Jun

30% reducere la asigurari pentru afacerea ta

Fiecare afacere are nevoie sa fie protejata. Situatii neprevazute pot aparea oricand, iar o asigurare poate schimba efectul pe care aceste situatii il pot avea asupra afacerii tale.

Pana la finele lunii iunie poti beneficia de 30% reducere la 4 solutii de asigurare:

 

EEI – Asigurarea echipamentelor electronice: calculatoare, imprimante, echipamente medicale si de laborator, sisteme de securitate, etc. pentru multiple riscuri, dintre care amintim: incendiu, fenomene ale naturii, avarie, furt, eroare umana (neglijenta) etc.

Mobile Plus – Asigurarea utilajelor si echipamentelor mobile: utilaje agricole, utilaje de contructii, utilaje de asfalt etc. pentru riscurile care pot avea loc atat pe santier, cat si in afara acestuia (in timpul depozitarii sau a transportului).

Bunuri PJ – Asigurarea cladirilor si a bunurilor pentru riscuri precum: fenomene ale naturii, incendiu, furt, vandalism etc.

Raspunderi civile – Asigurarea care te protejeaza financiar in situatia unui prejudiciu cauzat de un tert.

Aceasta este doar una dintre solutiile pe care ti le putem oferi. Contacteaza echipa de consultanti Verasig Broker de Asigurare si Reasigurare pentru a descoperi si alte oferte si asigurari similare, adaptate nevoilor tale.